Má láska a vášeň k vaření a obzvláště vietnamské kuchyně dala vzniknout vizi, jak vytvořit business a zároveň životní styl.
Miluji gastronomii i přes veškeré její úskalí.
Proto si plním svůj sen.
Vždy jsem chtěl podnikat a mít svou vlastní firmu.
Jednoduše, podle správných zásad a hodnot.
Těchto hodnot se držím a chci je promítnout i do mého podniku.
Mám vizi, jak vytvořit něco, co tady v Šumperku chybí.
Nejde jenom o kvalitní vietnamskou kuchyni, ale o koncept celkově.
Chci abyste poznali, že tohle je podnik dělaný srdcem a duší a věřím, že se sem budete rádi vracet.
Kryštof
Naším cílem je vytvořit místo s přesahem.
Postupně se snažíme mít většinu surovin od místních farmářů a lokálních dodavatelů v bio kvalitě.
Náš cíl je, abyste poznali, že tohle bude opravdu podnik dělaný srdcem a duší s láskou k přírodě a řemeslu.
Naší vizí je propojit město Šumperk jako jeden celek, věříme ve vzájemnou podporu a spolupráci s ostatními dodavateli a podnikateli.
Náš hlavní cíl je dělat poctivou práci, která nám dává smysl a dobrý pocit na duši.
Naše heslo je:
S úctou a pokorou znát svou hodnotu a jít si houževnatě za svým snem.
František Solař © 2024